Ympäristötietoisuus


Forté-puhdistustuotteilla parannat ympäristön puhtautta vaivattomasti!

Olemme kaikki päivittäin vastuussa toimistamme - sekä nykyisille että tuleville sukupolville. Kiireinen ja liikkuva nykymaailma käyttää yhä enemmän polttomoottorilla varustettuja ajoneuvoja. Tähän Forté tuo innovaatioita ja kestäviä tuotteita, jotka edistävät ympäristön puhtautta.

Otamme yhteisvastuun kanssasi ja pyrimme puhtaampaan ja elinkelpoisempaan ympäristöön, sekä nyt että tulevaisuudessa. Toimimme yhdessä paremman maailman puolesta.

Maailman ympäristövaatimusten, lakien ja määräysten muuttuessa jatkuvasti, me vastaamme tarjoamalla kestäviä ja innovatiivisilla tuotteita ja sovelluksia. Kehitys on jatkuva prosessi, jossa tutkimus- ja kehitysosastomme ja laboratoriomme ovat mukana. Näin voimme ympäristötietoisesti parantaa sekä nykyisiä että tulevia tuotteitamme.

The Green Touch:

Kunkin yksilön ympäristövaikutus ilmaistaan "hiilijalanjälkenä", josta nähdään ympäristöön vapautuvan hiilen määrä. Suurin osa johtuu päivittäisestä energiankulutuksesta, jossa hiilidioksidia vapautuu ympäristöön. Maantie- ja vesiajoneuvojen polttonesteen kulutus kasvaa polttonestejärjestelmien ja moottorin sisäpuolen likaantumisen vuoksi ja lisää näin ympäristövaikutusta. Näin ekologinen taakka kasvaa tarpeettomasti.

Moottorin sisäinen likaantuminen vielä lisää sitä, kun hiiltä, nokea ja kuluvista osista irtoavia hiukkasia kertyy moottoriöljyyn. Kuvitteellinen todella saastunut öljyjärvi, jonka päivittäinen moottoriöljyjen tyhjennys aiheuttaa, on vakava ympäristöuhka, ellei sitä käsitellä ympäristötietoisin menetelmin. Muista, että maailmassa on käytössä yli miljardi ajoneuvoa päivittäin!

Kun käytät Forté-puhdistustuotteita joka huollon yhteydessä, voit minimoida ajoneuvosi polttonesteenkulutuksen ja säilyttää moottoriöljyn
mahdollisimman laadukkaana. Näin varmistat myös puhtaamman ympäristön
omalta osaltasi.

Puhdas toimii paremmin!

Uutiset
Automaattivaihteiston puhdistukseen oikeat tuotteet

Automaattivaihteiston epänormaali toiminta johtuu hyvin usein väärästä...
Lue lisää

Uusi hiukkassuodattimen puhdistusvaahto, Forté DPF Off-Car Cleaner

Forté DPF Off-Car Cleaner 500 ml, aktiivinen puhdistusvaahto puhdistaa tehokkaasti...
Lue lisää