Palvelut ja koulutus

Ammattilaistuotteelle tarvitaan ammattitaitoinen tukipalvelu. Fortélla on ylivoimaisesti paras tekninen tietämys nykyaikaisista polttonestejärjestelmistä. Tämä on ehdoton vaatimus, koska parannamme nykyisiä tuotteita ja kehittämme uusia oman tietämyksemme avulla. Forté tarjoaa alan parasta palvelua, joka ei pääty tuotteiden toimitukseen. Jotta voisimme maksimoida asiakastyytyväisyyden, haluamme toimia huollon teknisenä kumppanina.

Ammattimaisen tuen lisäksi Forté-neuvontapalvelu toimittaa asiakkailleen myös kaikki tarvittavat dokumentit. Laaja Forté-korjaamokäsikirja on tervetullut lisä työpaikan käsikirjastoon.

Forté jakaa tietämystään myös omalla teknisellä kurssillaan "Polttonestejärjestelmien ja moottoreiden likaantuminen". Forté järjestää yrityksille myös iltakoulutusta, jossa käsitellään polttonestejärjestelmien, moottorien sekä saasteenestojärjestelmien likaantumista ja puhdistusta. Yrityksen oma asentaja voi myös kouluttautua Forté-asiantuntijaksi. Lyhyesti: Forté toimittaa kaiken mitä ammattitaitoiselta organisaatiolta voidaan vaatia.

Uutiset
Automaattivaihteiston puhdistukseen oikeat tuotteet

Automaattivaihteiston epänormaali toiminta johtuu hyvin usein väärästä...
Lue lisää

Uusi hiukkassuodattimen puhdistusvaahto, Forté DPF Off-Car Cleaner

Forté DPF Off-Car Cleaner 500 ml, aktiivinen puhdistusvaahto puhdistaa tehokkaasti...
Lue lisää