Dokumentointi ammattilaisille


Ammattiorganisaationa Forté toimittaa korjaamolle kaikki tarvittavat tekniset dokumentit sekä markkinointimateriaalit ja myyntituen asiakaspalveluun.


Korjaamon dokumentit:
Forté-asiantuntijoille kertyy päivittäin kokemusta eri työpaikoilta, jota keräämme ja jaamme asiakkaillemme. Teemme sen mm. toimittamalla asiakkaalle Forté-korjaamokäsikirjan, jonka annamme ainoastaan omille ammattilaisasiakkaillemme.

Forté-korjaamokäsikirja:

• Tuotelehdet, joissa esitetään tuote- ja sovelluskuvaukset.
• Vianmäärityshakemisto.
• Yli 50 teknistä tiedotetta, joissa annetaan puhdistusohjeet moottorin, polttonestejärjestelmän, jäähdytysjärjestelmän, voimansiirron ja ohjaustehostinjärjestelmän vikatilanteisiin, ohjeet likaantuneen ilmastointijärjestelmän käsittelyyn sekä erilaisia yleisohjeita.

Fortén tekninen koulutus:

Teknisessä koulutuksessa käytetään Fortén kokoamaa oppikirjaa, jonka perustana on 25 vuoden kenttäkokemus moottoreiden ja polttonestejärjestelmien likaantumisesta. Alueelliset koulutuskeskukset käyttävät kyseistä kirjaa autoalan teknisessä koulutuksessa. Käsikirja on välttämätön lähdeteos myös korjaamoille. Sen avulla tekninen henkilökunta voi nopeasti paikallistaa polttoneste- ja saasteenestojärjestelmien viat ja likaantumisen. Näillä lisätiedoilla yritys saa teknisen etulyöntiaseman ja voi kasvattaa liiketoimintaansa.

Verkkosivuston neuvontapalvelu, uutiset ja vinkit:

Julkaisemme tietoa myös verkossa, painettujen tiedotteiden lisäksi, jotka on tarkoitettu ainoastaan korjaamoiden ammattihenkilökunnalle. Käyttäjätunnuksilla saat aina uusimmat tekniset tiedotteet verkkosivuiltamme. Julkaisemme uutiskirjeen joka toinen kuukausi ja kerromme uusista tuotteista ja markkinointitapahtumista, annamme vinkkejä ym.


                             

Asiakaspalvelun dokumentit:

Markkinoinnilla on tärkeä tehtävä tuotteen myynnissä. Fortén tarjoaa markkinointikanavia, joiden avulla asiakas voi informoida omia asiakkaitaan nopeasti ja selkeästi Forté-tuotteiden käytöstä.

Forté-markkinointimateriaalit:
• Forté-yritysesite
• Forté-tuotekatsaus
• Peililipuke
• Yleisesite
• Myyntiesitteet
• Markkinointikampanjat


Lisätietoja:
Haluatko lisätietoja tuotteistamme ja toiminnastamme?
Napsauttamalla tätä painiketta saat yhteyden Forté-organisaatioon.

Uutiset
Automaattivaihteiston puhdistukseen oikeat tuotteet

Automaattivaihteiston epänormaali toiminta johtuu hyvin usein väärästä...
Lue lisää

Uusi hiukkassuodattimen puhdistusvaahto, Forté DPF Off-Car Cleaner

Forté DPF Off-Car Cleaner 500 ml, aktiivinen puhdistusvaahto puhdistaa tehokkaasti...
Lue lisää