Koulutus


Yrityksen sisäinen tekninen koulutus:
Mekaanikkojen teknisessä koulutuksessa likaantuminen jää lähes huomiotta, vaikka sen merkitys kasvaakin jatkuvasti nykyaikaisten moottoreiden ja polttonesteiden käytössä, ajoneuvojen ja veneiden huolto mukaan lukien. Juuri siksi yritysten tulee vastata seuraavaan kysymykseen: Kuinka polttonestejärjestelmien ja moottoreiden likaantumisongelmat ratkaistaan? Forté-koulutus käsittelee eri järjestelmien likaantumista, sen syitä, siitä aiheutuvia vikoja ja sen ehkäisyä. Huollonaikainen puhdistus ehkäisee likaantumisen, kasvattaa asiakastyytyväisyyttä ja edistää liikkuvuutta.


Teknisessä koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:
• Moottoreiden kehitys, (bio)polttonesteet, polttonestejärjestelmät ja polttonestejaksot
• Likaantumisen aiheuttamat viat polttonestejärjestelmissä ja moottoreissa
• Biopolttonesteet E10-bensiini ja B7-diesel
• Likaantumisen aiheuttamat "sähköviat"
• Tasainen säätö yhteispainedieselmoottoreissa
• Imuventtiilien likaantuminen suorasuihkutus-bensiinimoottoreissa
• Puhdistus diagnostiikan työkaluna
• Huollon laadun parantaminen.

Tämä on teknisille henkilöille tarkoitettu kiinnostava ja selventävä esitys, jossa nykyaikaista moottoritekniikkaa, polttonesteitä ja polttonestejärjestelmiä tarkastellaan eri puolilta.


Asiakaspalvelukoulutus:

Jotta asiakkaat saisivat parasta mahdollista palvelua, Forté tarjoaa räätälöityä koulutusta myös asiakaspalveluun. Nämä kurssit keskittyvät huollon laadun parantamiseen. Kokemuksemme mukaan pienelläkin panostuksella, joka tehdään ajoissa, on arvaamattoman myönteinen vaikutus asiakastyytyväisyyteen. Puhdas toimii paremmin!


Koulutus
:
Alueelliset koulutuskeskuksemme Hollannissa ja useat ulkomaiset autoalan keskukset järjestävät teknisiä vierailuluentoja, joilla asentajat saavat lisäkoulutusta likaantumisesta. Tällöin oppikirjana käytetään Fortén omaa teknistä kurssimateriaalia. Käytännön harjoitteluun yhdistettynä kurssi muodostaa asentajien pätevyyskoulutuksen perustan.

 


Puhdas toimii paremmin!


Uutiset
Automaattivaihteiston puhdistukseen oikeat tuotteet

Automaattivaihteiston epänormaali toiminta johtuu hyvin usein väärästä...
Lue lisää

Uusi hiukkassuodattimen puhdistusvaahto, Forté DPF Off-Car Cleaner

Forté DPF Off-Car Cleaner 500 ml, aktiivinen puhdistusvaahto puhdistaa tehokkaasti...
Lue lisää